Reserves Online

Fes la teva reserva, i vine a volar en parapent

Fes la teva Reserva Online. Tenim una gran varietat de Packs per gaudir d´un bon vol!

Cal fer reserva prèvia, realitza el teu pagament a través de paypal, dels diferents productes del web, rebrem un correu segons has realitzat el pagament i ens posarem en contacte a l’e-mail que ens facilitis per fer la reserva, és aconsellable realitzar amb antelació a 15 dies la reserva per assegurar dies. Aquesta activitat està subjecta a condicions meteorològiques. En cas d’anul·lació avisem el dia abans a la sortida de l’últim part meteorològic que sol ser a les 21: 30 h. Per queixes, reclamacions o denúncies disposem a les nostres instal·lacions de la carretera de Lleida núm. 12 Baixos d’Organyà, Lleida; de fulls de reclamacions. També pots posar-te en contacte al e-mal info@parapentorganya.cat o als tel. 973-382094, 639.330.406.

    • OPCIONS VOLS BIPLAÇA A ORGANYÀ:
  • Vol Biplaça recomenat: 10% DE DESCOMPTE VIA WEB. Duració de 15 a 20 min, transport a l’envol, vídeo del despegue, reportatge fotogràfic, una maniobra acrobàtica, visualització dels reportatges a la botiga amb degustació d´embotits casolans d´Organyà. Portar un USB per endur-te els reportatges. Preu 100 € – 10% descompte si fas la reserva a la web. (preu final 90€)
  • Vol Biplaça entre setmana: Duració de 15 a 20 min. Transport a l’envol. Preu de 70€
  • Vol normal: Duració de 15 a 20 min. Transport a l’envol.
  • Vol Acrobàtic: Duració de 15 a 20 min. Transport a l’ envol, dos maniobres acrobàtiques, win over + barrena. Preu de 150€.
  • Vol de rendiment: Aconsellat si has fet un vol. Duració del vol 45min. Transport a l’envol, vídeo del depegue, reportge fotogràfic de 20-25 fotos, et portem volant per la Serralada. Per concertar dates, mesos de maig a setembre. Preu de 180€.
  • Vol de rendiment amb biovac: Et portem a viure una aventura diferent, Duració del 1r vol 45min, 2r vol 10min. Transport a l’envol, vídeo del despegue, reportatge fotogràfic 25 fotos, ens desplacem volant per la Serralada d´Organyà. Aterratge a la cima de la muntanya, acampada biovac amb sopar, embotits casolans d´Organyà, esmorzar i vol de descens fins el poble. Una manera de gaudir de la muntanya i el Parapent. Consultar disponibilitat i dates, de maig a setembre. Preu de 240€.

Tipo de vueloExtres: (els extres es podrán afegir a la botiga)

. Reportatge fotogràfic: (15€)

. Vídeo del despegue: (15 €)

. Reportatge fotogràfic més vídeo: (20€)

. 1Maniobra acrobàtica: (50€)

. 2 Maniobres acrobàtiques: (75€)

Tots el vols són de sortida des de la botiga a la Crta de Lleida n 12 baixos d´Organyà. Depenent de les condicions meteorològiques els monitors decideixes a l’envol adequat. Crta de Lleida n 12 baixos d´Organyà. Depenent de les condicions meteorològiques els monitors decideixes a l’envol adequat.

eorològiques els monitors decideixes a l’envol adequat.

itors decideixes a l’envol adequat.