vine a volar a organyà

si vols volar, a ParapentOrganyà.cat trobaràs tots el serveis necesarios per fer un bon vol

L’escola conta actualment amb els millors professionals, gent jove dinàmica i entusiasta de la seva gran passió, el parapent. Constantment es reciclen i actualitzen els seus coneixements.

La Zona de vol. Organyà té un microclima especial, que permet volar molts dies. Està protegida de vents forts i la seva brisa local sol funcionar solament amb sortir el sol. Et permetrà volar durant tot el dia, el més llarg unes deu hores sense tocar el terra.

parapentorganyà.cat

 • Cursos
  Et donem a conèixer el funcionament del món del Parapent. Aprens a aixecar i controlar la vela, amb dos vols biplaces didàctics. Amb aquest curs no fas només vols, realitzarem classes teòriques bàsiques amb visualització de vídeos didàctics per poder-te fer una idea...
  read more
 • Vols Biplaça (reserves)
  Vine a fer Vols Biplaça amb Parapent Organyà, una sensació indescriptible, és possiblement un dels millors llocs del món per a fer un vol en parapent biplaça. Des del nostre lloc privilegiat veurem el Pirineu, la serra del Cadi, el Pedraforca, El Pic...
  read more

Assistència de vols

alumnes de Parapent Organyà
Assistència al despegue i aterratge d’alumnes de Parapent Organyà, amb material, inclou: Parapent d´escola, cadira, ràdio i transport:  Preu de vol 45€.
alumnes de Parapent Organyà sense material
Assistència al despegue i aterratge d’alumnes de Parapent Organyà sense material, amb transport:  Preu del vol 25€.
alumnes avançat
Assistència al despegue d´alumnes avançat de Parapent Organyà . Preu del vol 10€.

Què marca la diferencia de fer parapent a Organyà

Desde 1987 impartint cursos de parapent
Escola Parapent Pirenaic. Des de l’any 1987 estem impartint cursos de parapent i vols en parapent biplaça. Des de l’any 1.999 l’escola de parapent estava dirigida per Miquel Xercavins i Campmany, David Guardiola Acosta agafa el relleu del seu monitor en aquesta nova etapa del parapent a Organyà. Estem situats a Organyà comarca de l’Alt Urgell, Lleida, Catalunya.
 • L’escola conta actualment amb els millors professionals, gent jove dinàmica i entusiasta de la seva gran passió, el parapent. Constantment es reciclen i actualitzen els seus coneixements.

La Zona de vol. Organyà té un microclima especial, que permet volar molts dies. Està protegida de vents forts i la seva brisa local sol funcionar solament amb sortir el sol. Et permetrà volar durant tot el dia, el més llarg unes deu hores sense tocar el terra. Els afeccionats al món de l’acrobàcia ho coneixen molt bé. Per al cross és una zona amb possibilitats de fer una anada i tornada de 40 Km. de forma fàcil, també és possible fer triangles de 30 Km. i un cross de 50 Km. fins a Puigcerdà. Etc.