Vols Biplaça (reserves)

Volar. Quina meravella!

Quin plaer desenganxar els peus del terra i deixar-te dur pel vent, girar amb els voltors i tocar els núvols. Sentir-te ocell per un dia. Notar l’aire en la teva cara, perdre la noció del temps, sentir com puges gràcies a la força del vent, i veure-ho tot des de una altra dimensió. Ara pots, volar en parapent et farà sentir una sensació única. És una experiència que no te la pots perdre, et regalem les fotos per recordar el teu gran dia de vol.

A Organyà, tindràs aquesta sensació indescriptible, és possiblement un dels millors llocs del món per a fer un vol en parapent biplaça. Des del nostre lloc privilegiat veurem el Pirineu, la serra del Cadi, el Pedraforca, El Pic del Orri i molts més que tu mateix podràs descobrir!

  • Opcions Vols biplaça:


  • Vol Biplaça recomenat: 10% DE DESCOMPTE VIA WEB. Duració de 15 a 20 min, transport a l’envol, vídeo del despegue, reportatge fotogràfic, una maniobra acrobàtica, visualització dels reportatges a la botiga amb degustació d´embotits casolans d´Organyà. Portar un USB per endur-te els reportatges. Preu 100 € – 10% descompte si fas la reserva a la web. (preu final 90€)

   • Vol Biplaça entre setmana: Duració de 15 a 20 min. Transport a l’envol. Preu de 70€

  • Vol normal: Duració de 15 a 20 min. Transport a l’envol.

   • Vol Acrobàtic: Duració de 15 a 20 min. Transport a l’ envol, dos maniobres acrobàtiques, win over + barrena. Preu de 150€.

  • Vol de rendiment: Aconsellat si has fet un vol. Duració del vol 45min. Transport a l’envol, vídeo del depegue, reportge fotogràfic de 20-25 fotos, et portem volant per la Serralada. Per concertar dates, mesos de maig a setembre. Preu de 180€.

  • Vol de rendiment amb biovac: Et portem a viure una aventura diferent, Duració del 1r vol 45min, 2r vol 10min. Transport a l’envol, vídeo del despegue, reportatge fotogràfic 25 fotos, ens desplacem volant per la Serralada d´Organyà. Aterratge a la cima de la muntanya, acampada biovac amb sopar, embotits casolans d´Organyà, esmorzar i vol de descens fins el poble. Una manera de gaudir de la muntanya i el Parapent. Consultar disponibilitat i dates, de maig a setembre. Preu de 240€.

Cal fer reserva prèvia, realitza el teu pagament a través de paypal, dels diferents productes del web, rebrem un correu segons has realitzat el pagament i ens posarem en contacte a l’e-mail que ens facilitis per fer la reserva, és aconsellable realitzar amb antelació a 15 dies la reserva per assegurar dies. Aquesta activitat està subjecta a condicions meteorològiques. En cas d’anul·lació avisem el dia abans a la sortida de l’últim part meteorològic que sol ser a les 21: 30 h. Per queixes, reclamacions o denúncies disposem a les nostres instal·lacions de la carretera de Lleida núm. 12 Baixos d’Organyà, Lleida; de fulls de reclamacions. També pots posar-te en contacte al e-mal info@parapentorganya.cat o als tel. 973-382094, 639.330.406.

Extres: (els extres es podrán afegir a la botiga)
. Reportatge fotogràfic: (15€)
. Vídeo del despegue: (15 €)
. Reportatge fotogràfic més vídeo: (20€)
. 1Maniobra acrobàtica: (50€)
. 2 Maniobres acrobàtiques: (75€)

Tots el vols són de sortida des de la botiga a la Crta de Lleida n 12 baixos d´Organyà. Depenent de les condicions meteorològiques els monitors decideixes a l’envol adequat.

Written by

Parapent Organyà.

Comments are closed.